J-bog-logo-lille

 

Bøger om trafikhistorie, busser, lastbiler og lidt til...

Betingelser

Når du handler med os skal du være opmærksom på dette:

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer og afgiftsændringer. Ret til prisændringer forbeholdes.

Priser
Priserne i vores katalog er incl. moms, men excl. porto (bemærk at fra 01.01.2017 tillægges portoen også moms). Ret til ændringer forbeholdes. Send os en mail hvis du bestiller fra et andet land - så vender vi tilbage med en særlig pris.

Kredit
Hvis vi giver dig kredit fremgår betalingsfristen af fakturaen. Normalt er den 10 dage fra fakturadato. Hvis vi må rykke for betaling lægger vi første gang et gebyr på 50 kr oven i det beløb der rykkes for. Hvis vi herefter skal rykke yderligere er gebyret 100 kr. pr. gang.

Levering
Normalt ekspederer vi ordrer fra dag til dag. I ferieperioder kan der være forlænget ekspeditionstid (1-2 uger). Du får besked om dette når du bestiller.

Vi sender varerne ud med Post Danmark som almindelig post. Bemærk at et brev kan være op til fem dage undervejs. Hvis du vil have varene sendt som Quickbrev er du velkommen til at bede om det.

Skal varerne sendes som pakke sender vi som "Pakke med omdeling". Hvis du ønsker varene sendt som "Pakke uden omdeling" er du velkommen til at bede om det.

Returret
Der er fuld returret på dine varer inden 14 dage. Hvis varerne returneres skal de være i samme stand som da de blev modtaget.

Ved returnering af varer betales forsendelsesomkostningerne af kunden. Dette gælder naturligvis ikke, hvis der er tale om beskadigede varer eller fejlleverancer.

Registrering
Vi registrerer dit navn og adresse i vores kundedatabase, som kun benyttes af os.

Seneste udgivelser

Forside Busserne fra Sorø lavBusserne fra Sorø
295 DKK + porto
Se mere her

 

 

Forside Pandalus

Pandalus Hanst-
holm - en fabrik og dens lastbiler

245 DKK + porto
Se mere her

 

Forside Grænseløs buskørsel SecherGrænseløs buskørsel
295 DKK + porto
Se mere her


 

 

Forside Busserne fra Stautrup

Busserne fra Stautrup
245 DKK + porto
Se mere her