J-bog-logo-lille

 

Bøger om trafikhistorie, busser, lastbiler og lidt til...

Betingelser

Når du handler med os skal du være opmærksom på dette:

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer og afgiftsændringer. Ret til prisændringer forbeholdes.

Priser
Priserne i vores katalog er incl. moms, men excl. porto (bemærk at fra 01.01.2017 tillægges portoen også moms). Ret til ændringer forbeholdes. Send os en mail hvis du bestiller fra et andet land - så vender vi tilbage med en særlig pris.

Kredit
Hvis vi giver dig kredit fremgår betalingsfristen af fakturaen. Normalt er den 10 dage fra fakturadato. Hvis vi må rykke for betaling lægger vi første gang et gebyr på 50 kr oven i det beløb der rykkes for. Hvis vi herefter skal rykke yderligere er gebyret 100 kr. pr. gang.

Levering
Normalt ekspederer vi ordrer fra dag til dag. I ferieperioder kan der være forlænget ekspeditionstid (1-2 uger). Du får besked om dette når du bestiller.

Vi sender varerne ud med PostNord som almindelig post. Bemærk at et brev kan være op til fem dage undervejs. Hvis du vil have varene sendt som Quickbrev er du velkommen til at bede om det.

Skal varerne sendes som pakke sender vi som "Pakke med omdeling". Hvis du ønsker varene sendt som "Pakke uden omdeling" er du velkommen til at bede om det.

Returret
Der er fuld returret på dine varer inden 14 dage. Hvis varerne returneres skal de være i samme stand som da de blev modtaget.

Ved returnering af varer betales forsendelsesomkostningerne af kunden. Dette gælder naturligvis ikke, hvis der er tale om beskadigede varer eller fejlleverancer.

Persondata

I forbindelse med udsendelsen af nyhedsbreve og salg registrerer og opbevarer vi visse data om vores kunder. Det er nødvendigt for at kunne sende varer, udsende nyhedsbreve og lave fakturaer.

Disse data er navn, adresse, e-mail og telefonnummer/-numre, samt oplysning om hvilke varer du har købt. Desuden registrerer vi, hvis du har givet os tilladelse til at sende dig nyhedsmails.

Iht. regnskabslovgivningen skal vi gemme oplysninger om købte varer.

Vi videregiver data til leverandører af IT- og regnskabsrelaterede ydelser for at kunne udføre administrative opgaver, regnskab og hosting af IT-ydelser.

Seneste udgivelser

Forside Skibe fra Nordatlanten og Østersøen lilleSkibe fra Nordatlanten og Østersøen
145 DKK + porto
Se mere her

 

Forside Rønne havnRønne havn - øjebliksbilleder fra 1960'erne
185 DKK + porto
Se mere her

Forside DSB rutebilerDSB rutebiler - fra Statsbanerne til Combus
395 DKK + porto
Se mere her


 

Forside Busserne fra Sorø lavBusserne fra Sorø
295 DKK + porto
Se mere her

 

 

Forside Grænseløs buskørsel SecherGrænseløs buskørsel
295 DKK + porto
Se mere her